STRATEJİK HEDEFLER

1. Sanayi ile iletişimi daha geliştirerek, sanayi üniversite işbirliğinde öncü takımlar arasında yer almak.

2. Avrupa Birliği proje kapsamında ortak çalışmalar üretmeye çalışmak veya bu ortak çalışmalarda Türkiye’yi temsil etmek için yeni atılımlar gerçekleştirmek.

2. Özel sektor içinde öğrenciler için iş olanakları sağlamak üzere, fizik ile deneylerde kullanılan araç ve gereçleri ve ölçüm bilimini bütünleştirmek.

3. Öğrencilerin yararlanacağı bir endüstriyel kalibrasyon laboratuarı kurmak.

4. Çağdaş toplumlar için önemli konulardan biri olan ölçüm bilimiyle ilgili farkındalık yaratmak ve bilim topluluklarında yeterince tanıtılamayan fiziğin önemini vurgulayan görüşler. Çalışmalar, paneller, programlar gerçekleştirmek

5. Bilimsel yayınlar üretmek, Fizik Bölümünün konumunu ve saygınlığını yükseltmek.

iletişim

Adres :